Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

Poslovanje z direktno obremenitvijo poimenovano SEPA direktna obremenitev oziroma krajše SDD, ki je nadomestila poslovanje s trajniki zajema:

-          odprtje SDD s podajo soglasja

-          vse spremembe SDD,

-          ukinitev SDD in

-          vodenje evidenc o SDD.

 

Poslovanje z direktno ureditvijo urejate neposredno v računovodstvu Vrtca Antona Medveda Kamnik in ne na banki, kjer imate odprt transakcijski račun.

Datum direktnih obremenitev je 20-tega v mesecu za terjatve, ki se nanašajo na pretekli mesec. V primeru, da je to sobota, nedelja ali praznik, je datum plačila naslednji delovni dan. Plačnik je dolžan pravočasno zagotoviti zadostno kritje na svojem transakcijskem računu za plačilo računa vrtca. Vrtec bo vsak mesec z računom pisno obvestil svoje plačnike o višini zneska SDD pred bremenitvijo transakcijskega računa plačnika.

Za vsa morebitna vprašanja glede SDD direktne obremenitve se lahko obrnete na telefonsko številko 01 830 33 36, na voljo smo vam na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali pa se z vašimi vprašanji oglasite na upravo vrtca, v računovodstvo na naslov Novi trg 26 b, Kamnik.

Prilogi:

SOGLASJE K ODPRTJU SDD ZA PLAČEVANJE VRTCA

UKINITEV ALI SPREMBA SOGLASJA SDD ZA PLAČEVANJE VRTCA

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani