Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

V času vedno večjega brezpapirnega poslovanja smo se v vrtcu odločili, da vam ponudimo več možnosti prejemanja in plačevanja računov.

 

PREJEMANJE RAČUNOV

1. Prejemanje računov v papirni obliki

Račun za plačilo storitev vrtca lahko prejemate v papirni obliki na vaš domači naslov.

2. Prejemanje e-računov po elektronski pošti preko UJP

Na prejemanje računov na svoj elektronski naslov se lahko prijavite z izpolnjeno izjavo, ki jo oddate v pisarni za obračun oskrbnin. Račun boste prejeli po elektronski pošti, preko UJP. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali, lahko si jih natisnete sami.

Izjava za prejemanje računa po elektronski pošti

3. Prejemanje e-računov neposredno v vašo spletno banko preko UJP

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje, ali v pisarni za obračun, kjer izpolnite izjavo. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer ga boste tudi plačali. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali. Natisnete si jih lahko sami iz spletne banke, če želite.

Izjava za prejemanje e-računa v spletno banko

 

PLAČEVANJE RAČUNOV

1. Zbirni UPN nalog

Če imate v vrtec hkrati vključenih več otrok, si lahko uredite prejemanje zbirnega UPN naloga. Pošljite e-sporočilo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., v katerem navedete otroke in zaprosite, da za omenjene otroke želite prejemati zbirni UPN nalog.

Zbirni UPN nalog ni možen, če se boste odločili za prejemanje e-računov neposredno v svojo spletno banko, ker e-slog ne podpira združenih UPN obrazcev. Posamezno plačilo je namreč vezano na posamezen račun.

2. SEPA direktna bremenitev (trajnik)

Poslovanje z direktno obremenitvijo poimenovano SEPA direktna obremenitev oziroma krajše SDD, ki je nadomestila poslovanje s trajniki.

Poslovanje z direktno bremenitvijo urejate neposredno v računovodstvu Vrtca Antona Medveda Kamnik in ne na banki, kjer imate odprt transakcijski račun.

Datum direktnih obremenitev je 20-tega v mesecu za terjatve, ki se nanašajo na pretekli mesec. V primeru, da je to sobota, nedelja ali praznik, je datum plačila naslednji delovni dan. Plačnik je dolžan pravočasno zagotoviti zadostno kritje na svojem transakcijskem računu za plačilo računa vrtca.

V tem primeru je možno naročiti:

  • račun v papirni obliki (lahko je zbirni UPN nalog),
  • e-račun po elektronski pošti preko UJP.

Prilogi:

Soglasje k odprtju SDD

Ukinitev ali sprememba soglasja SDD

 

Obrazci oziroma izjave so na naši spletni strani (v zavihku za starše/obrazci) Za vsa morebitna vprašanja glede prejema in plačevanja računov se lahko obrnete na telefonsko št. 01 830 33 36, na voljo smo vam na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali pa se z vašimi vprašanji oglasite na upravo vrtca, v računovodstvo na naslov Novi trg 26 b, Kamnik.

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani