Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

Spoštovani starši in strokovni delavci vrtca,

V šolskem letu 2018/2019 vas vabimo, da se nam pridružite na predavanjih v sklopu projekta Okrepimo starševstvo. Vabljeni ste vsi, ki želite pridobiti nova znanja o vzgoji, starševstvu in medosebnih odnosih in tudi tisti, ki bi zgolj želeli osvežiti že obstoječa.

Predavanja financira Lokalna akcijska skupina Občine Kamnik (LAS), zato so za udeležence brezplačna.

V letošnjem šolskem letu smo pripravili pet srečanj, kjer vam bodo znanje in praktične nasvete predajali priznani zunanji strokovnjaki. Posamezno srečanje bo potekalo v obliki predavanja, ki mu bo sledil krajši pogovor ter izmenjava medsebojnih izkušenj.

V priponki so navedene vsebine, izvajalci in termini srečanj, ki bodo potekala v popoldanskem času v enoti Rožle (telovadnica), Novi trg 26b v Kamniku. Praviloma bo posamezno predavanje trajalo dve šolski uri. Vabila bodo objavljena na spletni strani vrtca in v obliki plakatov v enotah vrtca teden dni pred izvedbo posameznega predavanja.

Dodatne informacije dobite pri koordinatorici Heleni Hribar na telefonski številki: 01 830-33-38 ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predavanja 2018-19 

Veselimo se skupnih srečanj.

 

 

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani