Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

16. 8. 19

V enoti Rožle so se otroci in strokovni delavci razveselili novega igrala, ki  ponuja veliko možnosti raziskovanja, eksperimentiranja in učenja.Igralo so ustvarili hišniki našega vrtca s svojim prizadevnim delom in zavedanjem, da skupaj zmoremo vse. Igralo je pridobilo tudi oceno varnosti.

Hvala Andreju, Tomiju in Marku za ves trud in prizadevnost.

igralo rozle

igralo rozle2

5. 8. 19

Naša sodelavka ga. Jadranka je zakorakala novemu življenskemu obdobju naproti. Jadranka, naj bo živahno, raziskovalno, lahkotno kot ples, ki ga obožuješ. Hvala ti za vse.

Vedno pa si dobrodašla med nami.

jadranka1

20. 6. 19

Kamniške Vile cvetličnice so se podale na gostovanje v vrtec Bled in Škofja Loka. S svojo predstavo in prečudovitimi kostumi so navdušile veliko število otrok in jih popeljale v pravljični svet kamniških vil.

vrtec

vrtec1

 

 

 

1. 7. 19

1MIZS

logo eu skladi

Naše tri kandidatke, ki so zaposlene v vrtcu v okviru projekta PV-1. zaposlitev,  Jasna, Petra in Eva so  z nami že drugi mesec. V tem mesecu so imele možnost videti  različne oblike sodelovanja s starši; zaključni izleti, roditeljski sestanki... Prisotne so bile tudi na Zaključni prireditvi, ki je bila namenjena staršem otrok, ki so se všolali. Na zaključni pedagoški konferenci vrtca so se seznanile z Evalvacijskim poročilom vrtca za šol. leto 19/20. Naložbo sofinancirta Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

14. 6. 19

Prišel je čas za slovo od naših bodočih prvošolčkov. Prireditev "Hitro, hitro teče čas" je bila utrip dogajanja v našem vrtcu. Navzoče je pozdravil župan Matej Slapar, ravnateljica mag. Liana Cerar. Ob zaključku pa se je v imenu staršev mag. Liani Cerar  toplo zahvalila ga. Just Kočevar Snežana. Vsi skupaj smo otrokom zaželeli veliko novih prijateljstev, uspehov in zmag na novi poti.

zupan

starši

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani