Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

14. 6. 19

Prišel je čas za slovo od naših bodočih prvošolčkov. Prireditev "Hitro, hitro teče čas" je bila utrip dogajanja v našem vrtcu. Navzoče je pozdravil župan Matej Slapar, ravnateljica mag. Liana Cerar. Ob zaključku pa se je v imenu staršev mag. Liani Cerar  toplo zahvalila ga. Just Kočevar Snežana. Vsi skupaj smo otrokom zaželeli veliko novih prijateljstev, uspehov in zmag na novi poti.

zupan

starši

Tradicionalne športne igre Skupnosti vrtcev Slovenije so bile tokrat v Moravskih toplicah. Predstavniki našega vrtca so se odlično odrezali in si priborili kar dve medalji.

Čestitamo.

1športne igre

medalje1

sportne

 

30. 5. 19

Včerajšnji dan je bil za naš vrtec poseben dan. V Domu kulture Kamnik smo gostili  XIII. srečanje ekokoordinatorjev vrtcev in hkrati pripravili 9. Veronikin festival z naslovom "Vile cvetličnice". Na festivalu so se predstavili naši najmlajši, glasbena skupina vrtca in gledališka skupina vrtca. Na ustvarjalnih delavnicah so otroci in starši ustvarjali in se posladkali s kulinaričnimi dobrotami naših kuharjev. Zahvaljujemo se vsem, ki ste darovali prostovoljne prispevke v sklad vrtca in ga obogatili za 1.087,63€ 

Več na https://www.kamnik.si/novice/13-srecanje-koordinatorjev-ekovrtcev-Slovenije-29-05-2019

ROZLE

VER

2. 6. 19

1MIZS

logo eu skladi

Naše tri kandidatke, ki so zaposlene v vrtcu v okviru projekta PV-1. zaposlitev,  Jasna, Petra in Eva so v prvem mesecu spoznale vrtec, delovanje vrtca, podrobneje so se seznanile z delovanjem enote v kateri delajo, spoznale so otroke... Kako vrtec sodeluje z okoljem so imele možnost videti na našem 9. Veronikinem festivalu, Ekokonferenci. Veliko pa se je dogajalo na nivoju oddelkov. Predstavili smo jim zakonodajo in pravilnike, ki so pomemni za delo v vrtcu. Naložbo sofinancirta Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

29. 5. 19

 

V okviru projekta Erazmus+ (LETS) je naš vrtec v torek, 28.5.2019 obiskala skupina iz Anglije. Zanimala jih naša gozdna pedagogika, zato smo se po predstavitvi podali v gozd in ga tudi v živo začutili.

anglezi

 

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani