Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

31.3.2020

Vrtec Antona Medveda Kamnik doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik

Vrtec Antona Medveda Kamnik je danes doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik. Glede na dejstvo, da vrtec do nadaljnjega ne bo obratoval, so hrano, ki jim je ostala v skladiščih po vseh enotah kamniškega vrtca, donirali Domu starejših občanov Kamnik.

Ob tej priložnosti se direktorica Maja Gradišek iskreno zahvaljuje kamniškemu vrtcu in ravnateljici mag. Liani Cerar, in poudarja, da bodo njihovi stanovalci vsekakor veseli dobrot, ki so jih prenesli. »V našem vrtcu velja rek, da skupaj lahko naredimo največ«, pa je ob tej priložnosti dejala ravnateljica mag. Liana Cerar.

Tudi v imenu Občine Kamnik in Občinskega štaba Civilne zaščite se iskreno zahvaljujemo za dejanje, s katero so vsi deležniki dokazali, da skupaj zmoremo.

vir. občina Kamnik

26.3.2020

Spoštovani starši. Pošiljamo vam povezavo na spletno stran MIZŠ - Kulturni bazar, kjer ponujajo brezplačne oglede lutkovnih predstav za naše najmlajše otroke, predstav za najstnike itd. Morda vam v tem obdobju kaj prav pride.

https://mailchi.mp/85ca6f8d4a40/aprilsko-obvestilo-za-koordinatorje-kuv

 

19.3.2020

 

Spoštovani starši. Obveščamo vas, da zaradi neobratovanja vrtca, posledično načrtovana zbiralna akcija papirja v terminu od 23.3. do 27.3. ODPADE.

25. 3. 2020

"Ko postaneš mama, nisi v mislih nikoli več zares sama. Mama zmeraj pomisli dvakrat, enkrat zase in enkrat za svojega otroka." (Sophia Loren)

Vsem mamicam želimo lep materinski dan.


11. 3. 2020

Občina Kamnik obvešča: S strani MIZŠ in NIJZ smo prejeli obvestilo, da naj vsi sorojenci otrok (bratci, sestrice), ki obiskujejo OŠ Frana Albrehta ostajajo doma  in sicer po navodilu MIZŠ in NIJZ. Povzeto po obvestilu, ki smo ga prejeli s strani Občine Kamnik in je javno objavljeno tudi na spletni strani občine Kamnik.

https://www.kamnik.si/novice/Obvestilo-o-samoizolaciji-sorojencev-bratje-in-sestre-otrok-Osnovne-sole-Frana-Albrehta-11-03-2020

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani