Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

5. 8. 2020

V enoti Rožle nastaja čudovit "Rožletov vrtiček za malčke". Krasilo ga bo novo igralo, peskovnik... Igralo smo pridobili s sredstvi ustanoviteljice Občine Kamnik in velikega doprinonsa naših vzdrževalcev. Z nestrpnostjo pričakujemo novo šolsko leto, ko bodo naši najmlajši vstopili v novi vrtiček.

rozle

rozle1

2.8.2020

1MIZS

Logo EKP socialni sklad ENG

Projekt, ki je omogočen s pomočjo evropskih skladov, se v vrtcu nadaljuje že 2 mesec. Naše tri kadidatke, ki se usposabljajo za poklic vzg. pred.otrok - pomočnik vzgojitelja so v tem obdobju dodobra spoznale naš vrtec, organizacijo dela v vrtcu in enoto v kateri se trenutno nahajajo. Spoznavajo pedagoški proces, dokumentacijo vrtca, oddelka, dnevno rutino v katero se postopoma tudi same vključujejo.

Logo EKP socialni sklad ENG1MIZS

Vrtec Antona Medveda Kamnik je uspešno kandidiral na javnem razpisu "Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020". Gre za spodbude za zaposlitve iskalcev prve zaposlitve na področju VIZ v katerih se bodo pomočniki vzgojiteljev začetniki preko načrtovanega, organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja uvajali v VIZ.

V vrtcu smo pridobili tri kandidatke Kasandro Burnik, Neja Modic Nose, Baloh Urša. Dobrodošle v kolektivu Vrtca Antona Medveda Kamnik.

 

 

26. 7. 2020

Tudi v poletnem času se na naših igriščih marsikaj dogaja. V prenovi sta igrišči v enoti Rožle in Pestrna. Zaenkrat z zanimanjem opazujemo.... Pridite pokukat se vi.

IGRALO

ROZLE

16. 6. 2020

V projektu Lokalno kroženje hranil – ekološki vrtovi, ki je podprt s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, sodelujejo Vrtec Antona Medveda Kamnik, Kmetija Homar – predelava nenevarnih organskih odpadkov in Združenje ekoloških kmetov Zdravo življenje. V prispevku si lahko preberete kako smo se projeta lotili v našem vrtcu.

https://las-srceslovenije.si/sl_SI/2020/06/15/kako-se-ucijo-v-vrtcu-antona-medveda-kamnik/#more-3872

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani