Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

27. 5. 2020

V primeru, da boste koristili rezervacijo za otroka  v času od 1. 7. do 31. 8. 2020 vam prilagamo obrazec. Izpolnjen obrazec vrnite strokovnim delavkam vrtca,

obrazec_rezervacija

 

26. 5. 2020

Otroci iz enote Mojca so sodelovali v nagradnem natečaju Reciklirana kuharija. Predstavili so recept Jabolčna juha z ženafom. Poskusite tudi vi. Dober tek.

več na spodnji povezavi:

https://ekosola.si/ekosolski-list-spletno-glasilo-programa-ekosola/

 

11. 5. 2020

V primeru, ko vaš otrok odhaja v šolo ali bi želeli izpisati otroka imate v spodnjih priponkah obvestilo kaj je potrebno storiti. V priponki se nahaja tudi izpisnica in obrazec za vračilo kartice pristopa.

obvestilo_v-primeru_izpisa

izpisnica

vračilo_kartice_pristopa

12. 5. 2020

V priponki se nahaja Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobarževanja.

odlok_zbiranje_ljudi

31.3.2020

Vrtec Antona Medveda Kamnik doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik

Vrtec Antona Medveda Kamnik je danes doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik. Glede na dejstvo, da vrtec do nadaljnjega ne bo obratoval, so hrano, ki jim je ostala v skladiščih po vseh enotah kamniškega vrtca, donirali Domu starejših občanov Kamnik.

Ob tej priložnosti se direktorica Maja Gradišek iskreno zahvaljuje kamniškemu vrtcu in ravnateljici mag. Liani Cerar, in poudarja, da bodo njihovi stanovalci vsekakor veseli dobrot, ki so jih prenesli. »V našem vrtcu velja rek, da skupaj lahko naredimo največ«, pa je ob tej priložnosti dejala ravnateljica mag. Liana Cerar.

Tudi v imenu Občine Kamnik in Občinskega štaba Civilne zaščite se iskreno zahvaljujemo za dejanje, s katero so vsi deležniki dokazali, da skupaj zmoremo.

vir. občina Kamnik

(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani