Vrtec Antona Medveda Kamnik

Novi trg 26 B, 1241 Kamnik | tel.: (01) 830 33 30 | fax: (01) 839 13 27 | e-pošta: info@vrtec-kamnik.si

Enota Mojca - Svilanit
Matije Blejca 14, Kamnik
Tel: 01 831 58 26
mojca@vrtec-kamnik.si

Poslovni čas: 5.30 do 16.30

Novičke

 • Raziskujemo, se igramo...

  Zelo osamljena kresnička nam sveti v tej junijskih dnevih. Raziskujemo okolico, hodimo na dolge sprehode, podali smo se tudi na Zaprice. Spoznavamo travnik, travniške živali, pojemo pesmice in se igramo. Veliko raziskujemo in se učimo. Vsak dan znova.

   
 • Skupaj ustvarjamo boljši svet

  V četrtek, 5. 3. 2020 smo dočakali našo nagrado, ki smo si jo prikuhali na natečaju, ki ga je organiziral Zavod Zaupanje. Predstavo smo z veseljem delili z otroci iz enota Pestrna.

  Več  
 • Kuhla in Polentnik v vrtcu Mojca

  Gospa Kuhla, Polentnik in otroci iz vrtca Mojca so postali že pravi prijatelji. Njihovo prijateljstvo je veliko. Kuhla s Polentnikom pogosto obišče vrtec. Z otroki se kaj pogovorita, se kaj poigrata, najraje pa z njimi kaj skuhata. Najraje imata kuharijo, ko otroci pripravijo kaj iz hrane, ki jim je ostala.

  Zadnjič so se smejali, da so postali pravi jabolčni strokovnjaki, saj so jabolka njihova rdeča nit, iz katerih najraje pripravljajo jedi. In to ne samo sladice, kje pa. Zelo raznovrstne jedi. Kaj vse so že naredili – Prekmaš župo, Kamniško jabolčno juho, jabolčne cmoke, jabolčno pito, jabolčne piškote, proseno kašo z jabolki, jabolčni sok…

  Ko sta bila Kuhla in Polentnik nazadnje v vrtcu, so skupaj z otroki pripravili Jabolčno juho z ženofom.Tako kot vedno so se imeli zelo dobro in uživali. Jabolk so imeli v vrtcu veliko, zato jih je bilo potrebno porabiti. In spet so razmišljali, kaj pa sedaj. Ženof (polnozrnata gorčica) je kamniška posebnost in sodi v okvir Okusov Kamnika. Kaj če mi naredimo malce drugačen, nov recept. Preizkusimo, pa bo. Rečeno, narejeno.

  Več  

Obvestila za starše

 • Poletno delo 2020 - obvestilo

  Spoštovani starši.

  Obveščamo vas, da bomo v času od 29. 6. do 26. 8. 2020 v enoti Tinkara -- v skupini Barčice (zgornje nadstropje).

  Prosimo vas, da v enoti Mojca izpraznite garderobe. 

  V ponedeljek naj imajo otroci v enoti Tinkara s seboj copate, nahrbtnik s kopalno brisačko in kopalkami, rezervna oblačila. V primeru lepega vremena bomo imeli vodne igre, zato res prosimo, da poskrbite za to, da bomo otrokom to lahko omogočili.

  Vse morebitne dodatne informacije vam posredujemo po elektronski pošti in sms sporočilih.

   

  Lepo poletje vam želimo.

  Alenka, Lili in Sabina

   
 • 2. srečanje staršev enote Mojca

  Vabimo vas, na 2 korespondenčno srečanje staršev enote Mojca, ki poteka od ponedeljka 15. 6. 2020 do torka, 16. 6. 2020 do 12. ure.

  Dnevni red:

  Dnevni red:

  1. Zaključno poročilo o delu v šol. letu 2019/20
  2. Poletno delo 2020
  3. Razno, tekoče zadeve

  AD 1)

  Zaradi Covid 19 letos zaključnega srečanja ne bo, ker ne moremo zagotoviti, da na srečanju ne bo sorojencev. Zato bomo izvedli korespondenčno srečanje staršev. Starši ste na mail naslove prejeli Zaključno poročilo o delu v enoti Mojca 2019/20. Zaključno poročilo je del prilog tega srečanja.

  AD 2)

  V poletnem času bomo gostovali v enoti Tinkara. Predvidena selitev je lahko že od ponedeljka, 29. 6. 2020. O tem boste obveščeni v naslednjem tednu - vse potrebne informacije o poletnem delu dobili pravočasno – na maile in sms-e.

  AD 3)

  Zaradi krona virusa je situacija nekoliko drugačna. Otroci naj bodo še vedno pozorni na dosledno umivanje rok, ustrezen kašelj. V primeru prehladov, drisk in podobnih težav vas rosimo, da nam to takoj in dosledno sporočajte. Upoštevajte protokol vračanja 48 ur od prehlada- vročine, driske.

  Prosimo, da nam na mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., do torka 16. 6. 2020 do 12. ure pošljete potrdilo o prejemu dokumentacije in strinjanju s predlaganimi in posredovanimi točkami in vsebino dnevnega reda. Prosimo tudi za menja in pripombe.

  Srečanje – sejo vodi:

  Alenka Jevšnik

   
 • Gregorjevo 2020

   

  GREGORJEVO 2020 V VRTCU MOJCA

  Vabimo vas, da se nam v sredo, 11. 3. 2020 OB 17.00, pridružite na Kriškem bajerju, kjer bomo praznovali praznik pomladi in ptičjo ženitev –GREGORJEVO.

  V vrtcu smo izdelali plavajoče lučke – barilčke, ki jih bomo spustili v bajer. Prav tako bomo ptičkom pomagali pri ptičji ohceti- z iskanjem medenjakov.

  Vabimo vas torej, da se nam na Gregorjevo, sredo, 11. 3. 2020 na Kriškem bajerju pridružite in skupaj z nami pomagate ohranjati naše ljudsko izročilo in kulturno dediščino.

  Prijazen pozdrav,

  Alenka Jevšnik, Lili Šarec, Sabina Otolani Crait

   

   
(c) 2014, Vrtec Antona Medveda Kamnik | Pravno obvestilo | Piškotki | Izdelava spletne strani